Ασφαλής και άνετη στάθμευση για το αεροδρόμιο Λάρνακας
και απολαύστε το ταξίδι σας
Ασφαλής Στάθμευση
Δωρεάν Ασφάλιση
Αξιοπιστία
Άνεση
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Ο πρώτος χώρος στάθμευσης στην
Κύπρο που προσφέρει φόρτιση
ηλεκτρικών αυτοκινήτων!
Η ιδανικότερη επιλογή
για όσους ταξιδεύουν συχνά
Ειδικό εκπτωτικό σχέδιο
Arrow
Arrow
Slider

Στάθμευση για το Αεροδρόμιο Λάρνακας – Park2fly

Είμαστε ένας ιδιωτικός χώρος στάθμευσης, που προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όσους ταξιδεύουν από το αεροδρόμιο Λάρνακας από το 2008. Είμαστε πάντοτε ανοικτοί και απέχουμε μόλις 1 χιλιόμετρο από το αεροδρόμιο Λάρνακας. Κάντε την κράτηση σας κοντά μας σήμερα και απολαύστε το ταξίδι σας.

Ασφαλής στάθμευση για το αεροδρόμιο Λάρνακας

Ασφαλής Στάθμευση

Στο Park2fly η ασφάλεια του αυτοκινήτου σας είναι η πιο ψηλή μας προτεραιότητα. Ο χώρος μας είναι περιφραγμένος και καλά φωτισμένος. Το προσωπικό μας ελέγχει τακτικά τον χώρο και οι κάμερες μας καταγράφουν τα πάντα.

Δωρεάν Ασφάλιση

Δωρεάν Ασφάλιση

Το Park2fly είναι ασφαλισμένο στις Γενικές Ασφάλειες Κύπρου (Τράπεζα Κύπρου). Το αυτοκίνητο σας είναι ασφαλισμένο για φωτιά, κλοπή ή κακόβουλη ζημιά. Χαλαρώστε και απολαύστε το ταξίδι σας.

Άνετη στάθμευση για το αεροδρόμιο Λάρνακας

Άνετη Στάθμευση

Το Park2fly μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 600 αυτοκίνητα, σε καλυμμένους και ακάλυπτους χώρους. Απέχει μόλις 1 χιλιόμετρο από το αεροδρόμιο Λάρνακας, με δωρεάν μεταφορικό από και προς το αεροδρόμιο.

Ιδανικότερη επιλογή για συχνούς ταξιδιώτες

Σχέδιο για Συχνούς Ταξιδιώτες

Είμαστε η πρώτη επιλογή για αυτούς που ταξιδεύουν συχνά. Ειδικό εκπτωτικό σχέδιο με 33% έκπτωση, γρήγορη μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο της Λάρνακας και δωρεάν Wi-Fi.

Low Prices

Μεγαλύτερη Αξία στα Λεφτά σας

Αν ψάχνετε για ένα επαγγελματικό και αδειούχο χώρο με ασφαλιστική κάλυψη και την καλύτερη εξυπηρέτηση τότε το Park2fly είναι η καλύτερη επιλογή.

Τεχνική Υποστήριξη

Τεχνική Υποστήριξη

Εάν κατά την επιστροφή σας το αυτοκίνητο σας δεν ξεκινά, ή αν δεν έχετε αρκετό αέρα στα λάστιχα σας, τότε μπορείτε με την βοήθεια μας σε λίγα λεπτά να βρίσκεστε στον δρόμο σας.

Κύλιση στην Αρχή