Συχνές ερωτήσεις

Πιο κάτω θα βρείτε τις πιο συνηθισμένες απορίες που έχουν οι πελάτες μας. Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας ή τηλεφωνώντας μας στο 24427999. Το προσωπικό μας είναι στην διάθεση σας ολόκληρο το εικοσιτετράωρο για να σας βοηθήσει.

Βρισκόμαστε σε απόσταση ενός  μόνο χιλιομέτρου από το αεροδρόμιο Λάρνακας. Δείτε τον λεπτομερή μας χάρτη.

Αναχώρηση: Κατά την είσοδό σας στις εγκαταστάσεις μας, από τη στιγμή που θα έρθετε στο Park2fly, σε πέντε περίπου λεπτά, μετά την εγγραφή του οχήματός σας, θα επιβιβάζεστε στα λεωφορεία   μας, τα οποία θα σας μεταφέρουν εσάς και τις αποσκευές σας αμέσως στο αεροδρόμιο, δωρεάν. Τα κλειδιά του οχήματός σας, παραμένουν στη δική σας κατοχή.

Άφιξη: Όταν επιστρέψετε από το ταξίδι σας και παραλάβετε τις αποσκευές σας, θα ανεβείτε στον πάνω όροφο (Αναχωρήσεις) και θα πάτε στο ίδιο σημείο που σας είχαμε αφήσει. Βγαίνοντας έξω θα μας πάρετε ένα τηλέφωνο και το λεωφορείο μας θα σας παραλάβει σε λίγα λεπτά.

Οι διαδρομές μας είναι ΑΜΕΣΕΣ και ανάλογες των δικών σας αναγκών, ώστε η αναμονή σας να είναι από ελάχιστη έως μηδενική.

Όχι υποχρεωτικά, αλλά το να προκρατήσετε θέση στο Park2fly εξυπηρετεί πρώτα εσάς, γιατί ο σωστός προγραμματισμός μας παρέχει τη δυνατότητα να σας εξυπηρετούμε άμεσα και επαρκώς.

Κοντά μας δεν πρέπει να έχετε καμιά ανησυχία για το όχημα σας. Διαθέτουμε κλειστό σύστημα παρακολούθησης με κάμερες, περιφραγμένο χώρο με ηλεκτρική πύλη και το προσωπικό μας είναι σε επιφυλακή όλο το 24ωρο.

Ναι! Καλύπτει κινδύνους από κακόβουλη ζημιά, πυρκαγιά και κλοπή. Έχετε όμως υπόψη ότι αν κάποιος πελάτης μας κτυπήσει άλλο όχημα, θα πρέπει να το αναφέρει αμέσως στο προσωπικό μας. To Park2fly μας δε φέρει καμία ευθύνη για τέτοιες ζημιές. Υπεύθυνος είναι ο οδηγός που κτύπησε το άλλο όχημα.

Όλα τα λεωφορεία μας είναι άριστα συντηρημένα και ασφαλή με τα νόμιμα πιστοποιητικά καταλληλότητας και οι οδηγοί μας κάτοχοι επαγγελματικής άδειας.

Πληρώνετε κατά την παραλαβή του οχήματός σας, αφού έχετε επιστρέψει από το ταξίδι σας. Η πληρωμή μπορεί να γίνει με μετρητά, επιταγές καθώς και με πιστωτικές κάρτες.

Εσείς τίποτα! Εμείς θα φροντίσουμε να του παράσχουμε τις «Πρώτες Βοήθειες». Αν αυτές δεν αρκούν, σας βοηθούμε να έρθει μηχανικός ή ρυμουλκό για μεταφορά του σε μηχανικό.

Αν η βλάβη μπορεί να επιδιορθωθεί με χορήγηση αέρα, σας εξυπηρετούμε εμείς. Αν όχι, σας φέρνουμε σε επαφή με βουλκανιζατέρ.

Βρίσκεται σε απόσταση ενός μόλις χιλιομέτρου και παρέχει υπηρεσίες χρηματοδέκτη σε 24ωρη βάση.

Βεβαίως, αφού οι εγκαταστάσεις μας είναι ανοικτές όλο το εικοσιτετράωρο και το προσωπικό μας πάντα πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει.

Κύλιση στην Αρχή