Εγκαταστάσεις

Ο χώρος μας, τα ευρύχωρα γραφεία μας και το σαλόνι αναμονής, σας προσφέρονται σε περίπτωση που η πτήση σας καθυστερεί για να ξεκουραστείτε πίνοντας το καφεδάκι σας ή ότι άλλο μπορούμε να σας προσφέρουμε. Παρακολουθήστε τηλεόραση ή εργαστείτε στον φορητό σας υπολογιστή, καθώς παρέχουμε και ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο.

Προσφέρουμε επίσης χώρο στάθμευσης για άτομα με ειδικές ανάγκες, και τα λεωφορεία μας είναι πολύ φιλικά για να σας εξυπήρετησουν. Επίσης τα άτομα με ειδικές ανάγκες εχουν 30% έκπτωση  για μη καλυμμένο χώρο.

Ο χώρος είναι περιφραγμένος, ασφαλτοστρωμένος, φωταγωγημένος και το κλειστό σύστημα παρακολούθησης καταγράφει την κάθε κίνηση ολόκληρο το εικοσιτετράωρο. Το δε προσωπικό μας  διενεργεί τακτικές περιπολίες στις εγκαταστάσεις μας, και μαζί με την ηλεκτρική και ελεγχόμενη είσοδο κάνουν τον χώρο μας πιο ασφαλή για τα οχήματά σας.

Η μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο, γίνεται με καινούργια λεωφορεία τα οποία ελέγχονται και καθαρίζονται καθημερινά από επαγγελματίες οδηγούς με μακροχρόνια πείρα στο τιμόνι και στις υπηρεσίες. Η χωρητικότητά μας ανέρχεται στα 600 οχήματα σε καλυμμένους και ακάλυπτους χώρους.

Ακάλυπτος χώρος

Καλυμμένος χώρος

Έξτρα καλυμμένος χώρος

Υπηρεσίες φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Είμαστε ο πρώτος χώρος στάθμευσης αεροδρομίου στην Κύπρο που προσφέρει φόρτιση ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Το κόστος αυτής της υπηρεσίας είναι 5/kWh.

Κύλιση στην Αρχή