Μεταφορά επιβατών στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Transportation for the Larnaca Airport - Park2fly

Η μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο Λάρνακας, γίνεται με τρία λεωφορεία τα οποία ελέγχονται και καθαρίζονται καθημερινά από επαγγελματίες οδηγούς, που διαθέτουν μακρόχρονη πείρα στο τιμόνι και στις υπηρεσίες.

Ο σωστός συγχρονισμός για την παραλαβή των πελατών μας έχει μεγάλη σημασία για εμάς, έχοντας ως σκοπό οι πελάτες μας να μην καθυστερούν ποτέ κατά τη μεταφορά τους από και προς το αεροδρόμιο.

Εισερχόμενοι στις εγκαταστάσεις μας, καταγράφονται τα στοιχεία του οχήματός σας και το σταθμεύετε, κλειδώνοντας το και κρατώντας τα κλειδιά σας. Ακολούθως, οι επαγγελματίες οδηγοί μας, σας μεταφέρουν με ένα από τα λεωφορεία της εταιρίας μας στο χώρο αναχωρήσεων του αεροδρομίου σε 10 - 15 λεπτά.

Κατά την επιστροφή σας, αφότου είστε έτοιμοι, θα ανεβείτε πάνω (Αναχωρήσεις) στο ίδιο σημείο που σας είχαμε αφήσει κατά την αναχώρηση σας. Όταν βγείτε έξω θα μας πάρετε τηλέφωνο και το λεωφορείο μας θα είναι κοντά σας σε 10 - 15 λεπτά για να σας μεταφέρει πίσω στο αυτοκίνητο σας.

Προσφέρουμε επίσης χώρο στάθμευσης για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Όλα τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ των αποσκευών συντηρούνται και καθαρίζονται επί καθημερινής βάσης ούτως ώστε η μεταφορά να είναι ασφαλής και άνετη.

Είμαστε περήφανοι που μέχρι σήμερα δεν είχαμε παράπονα καθυστερήσεων από τους πελάτες μας.

Κύλιση στην Αρχή