Υπηρεσίες

Το Park2Fly ιδρύθηκε για να ικανοποιήσει τις ανάγκες ταξιδιωτών του αεροδρομίου Λάρνακας, οι όποιοι έχουν υψηλές απαιτήσεις όσον αφορά την ασφάλεια του οχήματος τους και τις υπηρεσίες που τους παρέχονται.

Το Park2Fly είναι ιδιωτικός χώρος μακροχρόνιας στάθμευσης, εκτός των συνόρων του αεροδρομίου, το οποίο όμως χρησιμοποιείται για στάθμευση οχημάτων ταξιδιωτών που αναχωρούν από το αεροδρόμιο Λάρνακας. Βρισκόμαστε σε απόσταση 1 χιλιομέτρου από το κτίριο του αερολιμένα.

Η πρόσβαση προς το χώρο μας γίνεται από την έξοδο προς Δρομολαξιά, η οποία βρίσκεται στον αυτοκινητόδρομο από κόμβο Καλού Χωριού προς αεροδρόμιο, για αυτό από όποια πόλη και αν έρχεστε, δεν θα λοξοδρομήσετε καθόλου για να έρθετε κοντά μας.

Είμαστε πάντοτε ανοικτοί

Tα λεωφορεία μας είναι πάντα εν κίνηση ούτως ώστε να μην χρειαστεί να περιμένετε ποτέ.

Προσφέρουμε καλυμμένο και ακάλυπτο χώρο στάθμευσης για 600 οχήματα. Προσφέρουμε επίσης χώρο στάθμευσης για άτομα με ειδικές ανάγκες με 30% έκπτωση για μη καλυμμένο χώρο τα λεωφορεία μας είναι πολύ φιλικά για να σας εξυπηρετήσουν.

Ο χώρος είναι περιφραγμένος, ασφαλτοστρωμένος, φωταγωγημένος και το κλειστό σύστημα παρακολούθησης, καταγράφει την κάθε κίνηση ολόκληρο το εικοσιτετράωρο.

Έχει μεγάλη σημασία για μας, να ξέρουμε τον όγκο των εργασιών μας, σε καθημερινή βάση για να μπορούμε να προσφέρουμε καλύτερη εξυπηρέτηση σε εσάς, γι' αυτό σας προτείνουμε να κάνετε τις κρατήσεις σας, τουλάχιστον δύο μέρες πριν το ταξίδι σας.

Καλύτερη μας εγγύηση για την καλύτερή σας εξυπηρέτηση, η πολύχρονή μας πείρα!

Κύλιση στην Αρχή